#3 Haaste / #3 Challenge

Posted by Princess Eva Angelica On 3:45 PM
**********************************************************************************

It is time for the third challenge which is recipe/color/theme.

We would like to see your birthdaycards with winter theme and the color of lilac/purple have to be in the card one way or another....it could be on the embellishment or the coloring or the card stock...you decide!

The great price to win in this challenge is from Motivet. Two beautiful stamps; James and Shy Bear, and 6 Tombow Dual Brush Pens.
Motivet Rubberstamps supplies people from Sweden, Norway, Denmark, Iceland and Finland with Canadian stamps from the Artful Stamper. Go and see how great variety of high quality stamps Stephanie has on her online shop.
**********************************************************************************
Tänään on vuorossa haaste johon annetaan muutamia ohjeita joiden mukaan kortti tulee valmistaa. Nyt haluamme nähdä talvisia syntymäpäiväkortteja joissa on mukana purppuraa/liilaa väriä. Tuo väri voi olla missä muodossa tahansa, vaikka vain yhdessä koristeessa tai sitten papereissa tai värityksessä.

Haasteen voittona on Motivetin upea palkinto. 6 kappaletta Tombow tussia ja kaksi upeaa leimasinta. Jos et ole vielä vieraillut Motivetin sivuilla niin kannattaa mennä katsomaan miten upeita leimasimia sieltä löytyy. Paljon erityylisiä ja erilaisiin tilanteisiin sopivia aiheita. Leimasimet ovat erittäin hyvälaatuisia.


And here are the inspiration cards from the DT ladies:


Jorunn: Inside:


Inside:The tag;Petra:


Inside:
Aija:

Deadline: December 19th by midnight StampARTic time (see clock in left sidebar menu)

0 Response to '#3 Haaste / #3 Challenge'

Post a Comment